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STYLE COFFEE

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ABOUT 質の高いコーヒーと知識を提供すること。
常に進歩的でいるために、できること。

To make high quality coffee available to customers and to consistently reinvent and reimagine our craft.

  • 01

    Face The Coffee

    コーヒーはおもしろい。
    味覚に思考を巡らせるのはおもしろい。
    そう感じてもらえるような空間でありたい。
    それぞれのコーヒー豆の、国、農園、品種を伝え、味、香り、質感の違いを経験してもらうことから始まります。

    Coffee is truly a magical thing. That something as simple as our sense of taste and smell can take us on a journey of discovery is truly magic.
    We aim to create a space where you might to discover this magic for yourself.
    Exploring the many countries, farmers, and conditions that bring these various types of coffees to our hands, we can explore the breadth of flavor and aroma profiles, mouthfeel, and unique character of each bean.
  • 02

    Range Of Coffee

    STYLE COFFEEでは豆の個性を活かすために浅煎りの焙煎をします。
    浅煎りのコーヒーはフルーティーで甘く、豊富な種類の酸味は複雑性を、さらにクリーンな質感と味わいを楽しむことが出来ます。
    ただ、浅煎りのコーヒーはレシピが大きくズレてしまうと、ただ酸っぱくなり渋みのようなネガティブな要素に繋がります。
    自宅でも美味しく浅煎りコーヒーを味わってもらえるように伝えることで、コーヒーの楽しさの上限を、引き上げたいです。

    STYLE COFFEE. In order to bring out the full character of the beans, our coffees are light roasted.
    The light roasted coffee has a fruity sweetness and rich sourness.
    It is through these characteristics that a unique complexity and a cleaner texture and taste can be enjoyed.
    However, when care is not taken with light roasted coffee, it often leads to unpleasant sour and astringent flavors.
    It is our hope to raise the bar by making delicious light roasted coffee something that can be enjoyed even at home.
  • 03

    Sensory Lab

    コーヒーへの考察、実験を活動的に行うために、研究室があります。
    コーヒーカッピングなどのワークショップや卸し向け技術指導の場としても活用します。

    We have this little place to focus on consideration and experiment as a coffee laboratory. We constantly hold coffee tasting workshop, guidance and training the clients.
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